O meni

Dobro došli na moju internet prezentaciju!

Ja sam Luka Lukić i po zanimanju sam slobodni prevodilac i sudski tumač za njemački jezik. Prevođenjem se profesionalno bavim od 2013. godine i zbog svog rada sa mnogim domaćim i vodećim međunarodnim pružaocima prevodilačkih usluga sam imao mogućnost da steknem bogato iskustvo i da budem u žarištu stalno rastuće prevodilačke industrije.

Svakodnevno prevodeći se često susrećem sa novim izazovima čije savladavanje mi omogućuje da unaprijedim svoju stručnost, a zbog toga posebno uživam u svome poslu.

Zahvaljujući povjerenju svojih klijenata i svojoj želji da im pružim najbolja prevodilačka rješenja imao sam priliku da se stručno usavršim na raznim poljima, kao npr.: automobilska industrija, pravo, medicina, ekonomija, marketing, turizam, sport, mašinstvo, elektrotehnika, građevinarstvo, farmaceutska industrija, zvanična dokumentacija, razvoj softvera, osiguranja i slično.

Prateći savremene trendove u svijetu prevođenja počeo sam od prvih dana u svome radu koristiti prevodilačke alate i na taj način sam svojim klijentima uštedio mnogo vremena i novca.

Potreban Vam je jednostavan ili tehnički zahtjevan prevod? Želite brzu, kvalitetnu, profesionalnu i susretljivu uslugu? Pošaljite upit putem e-pošte ili kontaktirajte me putem telefona, a ja ću Vam u najkraćem mogućem roku dostaviti neobavezujuću ponudu.

Vizija

Moja vizija je da postanem Vaš dugoročni partner za jednostavna i kompleksna prevodilačka rješenja koji će kroz ukazano povjerenje dokazati svoju profesionalnost, stručnost i susretljivost. To konkretno znači da duž cijelog lanca prevodilačke industrije svakoj grupi klijenata želim da ponudim za njih najpogodnije usluge. Moj širok spektar usluga podjednako može biti koristan kako javnim ustanovama i prevodilačkim agencijama, tako i fizičkim i pravnim licima.

Misija

Moja misija je da svojim postojećim i potencijalnim klijentima učinim svaku nerazumljivu poruku razumljivom kako bi u svakom trenutku poslovali profitabilno i bez ikakvog gubitka po bilo kojoj osnovi. Svakodnevno dajem važan doprinos u dinamičnoj prevodilačkoj industriji širom Evrope, pružajući podršku i savjetovanje kako vođama projekata zaposlenim u prevodilačkim agencijama, tako i svojim krajnjim klijentima. Moji klijenti su brojne kompanije koje pružaju usluge prevođenja širom Evrope, javne ustanove, kao i domaća i strana fizička i pravna lica.